Meubelatelier Olivier

Winkel en webwinkel

Meubelatelier Olivier bestaat uit een ambachtelijke meubelwerkplaats en een kleine maar fijne winkel van 25 m2 in het sfeervolle Gelderse stadje Buren. In de werkplaats maak ik voornamelijk meubels op maat. Op zoek naar een kast of tafel maar moeite om de gewenste maten en materialen te vinden? Geef door wat uw wensen zijn en ik maak vrijblijvend een offerte.

Omdat ik graag duurzaam werk, maak ik van hout dat overblijft allerlei woonaccessoires, zoals dienbladen, tablethouders, sieraden, wijnrekken en serveerplanken. Deze zijn te koop in onze winkel, gelegen aan ‘t Stek ter hoogte van de Synagoge. Ook kunt u terecht in onze webshop.

In de winkel aan ’t Stek staan ook diverse eettafels, bijzettafels en een vitrinekast. Daarnaast verkopen we ook vintage woonaccessoires. Van lampen tot vazen, van servies tot oude blikken. De jaren 50, 60 en 70 zijn ruim vertegenwoordigd, maar we hebben ook een mooie spullen uit grootmoeders tijd en de art-decostijl.

De winkel aan ’t Stek is open op afspraak. Op dagen dat er in Buren een evenement plaatsvindt, zijn wij – indien mogelijk – ook open.

Tot ziens in de werkplaats of in de winkel.