Bellen, mailen of langskomen?

Bel voor meer info of een vrijblijvende offerte 06 23 77 81 37 of mail naar info@meubelatelier-olivier.nl.

Uiteraard kunt u ook naar de werkplaats komen. Bel wel even van tevoren, anders treft u misschien een dichte deur. Het adres is Buitenbuurt 5 in Buren (Gld).

Routebeschrijving
Vanuit de richting Utrecht
Neem op de A2 de afslag 13, Culemborg. Ga bij de afrit linksaf (richting Culemborg/Tiel) en volg deze provinciale weg tot u bij de vierde rotonde komt. Ga rechtsaf richting Buren. Deze weg gaat door het dorpje Asch en komt vervolgens in Buren. Ga bij de rotonde rechtdoor en neem dan de eerste straat links, u rijdt dan voorbij restaurant De Pannekoekenbakker. Eerste straat rechts (rechtdoor is verboden in te rijden), dat is de Buitenbuurt. Nummer 5 ligt aan de linkerkant. Gratis parkeren.

Vanuit de richtingen Den Bosch, Rotterdam, Arnhem
Neem op de A15 afslag 32, Buren, Tiel-West. Volg vanaf de afrit de provinciale weg richting Buren (vanuit Rotterdam is dat links, vanuit Arnhem is dat rechts). Op de rotonde bij Kerk-Avezaath rechtdoor. Op de rotonde in Buren (u kijkt rechts uit op de stadsmuur) rechtdoor, met de bocht mee naar rechts en dan de eerste straat rechtsaf, u rijdt dan voorbij restaurant De Pannekoekenbakker. Eerste straat rechts (rechtdoor is verboden in te rijden), dat is de Buitenbuurt. Nummer 5 ligt aan de linkerkant. Gratis parkeren.